TERMENE SI CONDITII

 

1. Conditii generale

Site-ul www.dansk.ro, numit in continuare Dansk, este proprietatea Dansk People S.R.L, cu sediul social in Arad, Str.Poetului, Nr.1/C, cu numar de ordine in Registrul Comertului J02/1797/201, CUI/CIF: 38317821.

Utilizarea acestui site presupune acceptarea acestor Termene si Conditii. Dansk isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio alta notificare.
Dansk nu ii confera utilizatorului dreptul de a descarca / modifica / reproduce partial sau integral site-ul, de a copia / vinde / revinde sau de a exploata site-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia. Continutul site-ului poate fi modificat doar de Dansk si partenerii sai. Dansk isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile produselor fara nicio notificare in prealabil.

2. Drept de autor

Tot continutul site-ului www.dansk.ro (poze, texte, descriere produse, elemente grafice, simboluri, scripturi si alte date) este proprietatea Dansk si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul Dansk a oricaror informatii de pe acest site se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Folosirea site-ului www.dansk.ro este permisa doar in limitele mentionate in prezentul document.

3. Politica de vanzare

Efectuarea unei comenzi online este permisa  oricarui Client care are peste 18 ani. In cazul in care Dansk considera ca actiunile unui Client ar putea prejudicia in vreun fel Dansk People SRL, acesta isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul respectivului Client.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.dansk.ro se livreaza alaturi de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor acestui document si in limita stocului disponibil.

Preturile aferente produselor sunt exprimate in LEI si includ TVA (19%). Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazurilor specificate pe site.

Un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de softul nostru. In aceasta situatie Dansk nu are obligatia de a onora comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul afisat pe site, iar Cumparatorul nu a achitat pretul in avans, diferenta ii va fi returnata in termeni legali.

4. Facturarea si Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.dansk.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau cu cardul prin sistemul de plata EuPlatesc. Comenzile achitate cu cardul sunt procesate de catre euplatesc.ro in numele Dansk. Dansk isi rezerva dreptul ca in unele cazuri sa solicite plata produselor in avans. Produsele comandate trebuie platite integral, altfel livrarea nu se va efectua.

In cazul platilor online Dansk, nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator.

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe tot teritoriul Romaniei, prin intermediul unor firme de curierat Urgent Cargus sau FAN Courier.

TERMENUL de LIVRARE este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii pentru produsele aflate in stoc.

Livrarile NU se fac prin Posta Romana.

Firma de curierat va contacta clientul, in cazul in care acesta nu se afla la adresa mentionata. Primirea produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. La semnarea facturii, clientul isi exprima acordul cu privire la faptul ca a primit produsul si ca acesta este conform comenzii.

Dansk isi rezerva dreptul de a livra sau anula unele livrari ale produselor comandate in cazul in care acestea nu pot fi onorate din motive independente de Dansk care includ: incendii, explozii, inundatii, greve, actiuni guvernamentale, proteste sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii din Romania.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Dansk fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Dansk de la acest client.

6. Garantia produselor

Articolele comercializate de Dansk beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie de 30 de zile calendaristice din momentul primirii coletului.

In cazul in care articolele pe care le-ati primit prezinta defecte, Dansk respecta toate reglementarile prevazute de lege privind garantia.

La solicitarea garantiei trebuie prezentat produsul defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. Produsele care ajung neinsotite de aceste documente, nu pot fi returnate fara a i se solutiona garantia.

7. Retur produse

Clientul isi rezerva dreptul de a returna produsele fara a invoca un motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea coletului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, ambalajul original, neutilizat. In caz contrar produsele vor fi reexpediate clientului.

NU pot fi returnate produsele care prezinta deteriorari sau produsele din categoria lenjerie intima (chiloti, slipi, sutiene, bustiere, dresuri, sosete, etc). Returnarea produselor se face prin orice firma de curierat si se va face pe cheltuiala clientului.

Adresa de retur este: Strada Poetului nr 1/C, zona Industriala UTA, Arad, Arad.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa facture si certificatul de garantie.

www.dansk.ro va inapoia  contravaloarea produselor in maxim 21 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN pe care il gasiti in Formularul de Retur.

8. Recenzii privind produsele disponibile pe site-ul www.dansk.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.dansk.ro pot scrie recenzii despre produse, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Dansk isi rezerva dreptul de a nu publica pe site anumite recenzii care contin texte obscene, ilegale, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi sau contin alte informatii care nu pot fi publicate pe site.

9. Newsletter – Abonare / Dezabonare

Abonarea, respectiv dezabonarea la newsletterul site-ului Dansk este gratuita si se face in mod voluntar.

Dansk isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, care nu respecta prevederile prezentului document.

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele Dansk si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit solutionarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

11. Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuala revin companiei Dansk. Orice utilizare a site-ului www.dansk.ro in alt scop decat utilizarea acestuia in scop personal este interzisa fara permisiunea Dansk.